16 Apr 2014

31.5. SalomÉVOLUTION: godišnji koncert našeg studija

Ove godine slavimo treću godinu rada našeg studija i po treći put organizujemo godišnji gala koncert, na kojem ćemo pokazati koliko smo napredovale i dokle smo stigle. Biće mnogo novih i svežih ideja, devojaka i koreografija. Na našim koncertima igraju sve naše devojke, bez obzira na dužinu treniranja, jer želimo da pokažemo svačiji trud i rad, a ne samo najiskusnijih :) uz to imaćemo i neke fantastične goste!

Moj stav je uvek bio da je ples živa stvar, koja se neprestano menja i evoluira, te da se ne smemo preterano ograničavati stilskim okvirima. Umetnost mora imati slobodu. U skladu s tim, lajtmotiv našeg ovogodišnjeg koncerta sadržan je i u njegovom nazivu. Evolucija. Rešile smo da vas prodrmamo i malo eksperimentišemo. Dobrodošli na SalomÉvolution 2014!!! :) Dođite da vas iznenadimo!

Koncert će se održati u Dečjem kulturnom centru (kod RTS-a) s početkom od 20h. Rezervacije su već počele. Svoje mesto možete rezervisati putem email-a trio.salome@gmail.com, facebook profila ili pozivom/sms-om na telefon 060/4144040. Cena ulaznice je 500din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...