1 Sept 2014

Gala show sa Omaris & Open stage




Dragi prijatelji,

U okviru našeg vikenda sa predivnom dominikanskom plesačicom Omaris, koju dovodimo u goste, održaće se i Gala show na kojem će ona biti guest star. Nakon toga sledi Open stage na kojem će oni koji pohađaju radionice imati prilike da plešu za Omaris!

Gala show je događaj u trajanju od oko sat vremena na kojem ćete moći da vidite neke od najboljih grupnih koreografija naše škole u punom sjaju, kao i solo tačke instruktora, ali će ipak zvezda večeri biti očaravajuća Omaris, čiju energiju i možete doživeti samo uživo. 

Nakon Gala show-a uslediće kraća pauza tokom koje će publika moći da izađe i da se osveži.

Open stage je događaj koji sledi nakon pauze i upriličen je specijalno za plesačice koje pohađaju radionice sa Omaris. Bez obzira da li su početnice ili napredne, one će imati priliku da u čast Omaris na sceni na kojoj je i ona plesala, otplešu koreografiju po želji pred publikom.

Publika će moći da prisustvuje samo Gala show-u i Open stage-u odvojeno.

Cena karte za Gala show iznosi 300din. Cena karte za Open stage je 200din. Cena objedinjene ulaznice za oba događaja je 350din. Broj mesta je veoma ograničen s obzirom na to da je u pitanju mala scena.

Rezervacije su otvorene!

Mesto: Dečji Kulturni Centar (Takovska 8)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...