15 Dec 2013

Salome Talent Show 2013

Sinoć smo provele fantastično veče na restoran-splavu Vizantija na kojem je održan prvi Salome Talent Show. Ovo je veče koje smo organizovale i posvetile našim prelepim učenicama, veče kada su one imale priliku da pokažu svoje autorske koreografije pred prijateljima, porodicama, zainteresovanom javnošću i nama, njihovim srećnim instruktorkama.

999789_587592244647299_933788008_n (1)

Program je trajao uzbudljivih, pa, gotovo 3 sata. Uz 29 autorskih koreografija naših devojaka prepun restoran i divna publika uživali su u kreativnim rešenjima, različitim idejama i energiji. Ponosne smo što naša škola kao i sve devojke stalno napreduje, inovira se i ima najbolju ekipu na svetu :) Za sve koji imaju facebook, postavljeni su (odnosno i dalje postavljamo) snimci koreografija, pa ukoliko niste bili prisutni možete pogledati kako je to izgledalo.

“Salomice su nas sve do jedne na ostavile bez daha, i hvala vam što ste dale svoj maksimum. Sve ste bile za klasu iznad sebe! Ne mogu biti više ponosna na vas nego što već jesam. Atmosfera je bila fantastična, Vizantija puna do vrha, a najlepše od svega bilo je videti vas sve kako se međusobno podržavate i pomažete.” - Iris

Ukoliko ste ove godine propustili Talent Show, nemojte da ponovite grešku u decembru 2014. jer smo odlučile da ovaj događaj, koji je naš poklon devojkama, postane tradicija.

PS. Posebno se zahvljajujem Bojanu Dančuu, mom prijatelju, koji je snimio celo veče i uslikao neke prelepe fotografije na pauzi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...